keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lisää päivitystä...

Kun nyt sitten vauhtiin päästiin niin jatketaan tätä kuvapläjäystä ja tilannekatstausta myös yleisellä tasolla. Käsityörintamalla on ollut hiljaista, mutta olen kuitenkin jotain saanut aikaiseksi. Kädet ovat olleet sen verran kipeät ja näkökin alkaa taas haitata, joten en mitään isompia ole tehnyt.
Ystävälle kuitenkin synttärilahja taulun muodossa. Poikkeuksellisesti aidalle koska pellavan langat ovat alkaneet mennä sekaisin.

Ihanalta ystävältä, Ritvalta, pussukka, joka on muhkean kokoinen joten tähän mahtuu vähän isompikin neuleprojekti ja kuten jo aiemmin olen sanonut pussukoita ei koskaan voi olla liikaa.
Toinen ihana ystävä, Marja-Liisa, oli neulonut minulle tiskirätin. Todella hyvä käytössä, paljon parempi kuin perus-vileda. Kaunis kiitos!

Mitä sanoinkaan? Pussukoita ei koskaan voi olla liikaa ja sen oli myös huomioinnut OUPSin vesistövaihto-parini Marika. Tosi kaunis majakka-aiheinen pussukka löysi tiensä projektipussukoiden joukkoon, kiitos!


Ja pussukka-aiheilla jatketaan, eli ihana ja taitava ystävä, Marjo-Riitta oli tällä kertaa taikonut hyppysistään tällaisen tee-kuppitaiheisen pussukan johon sopii juuri sopivasti matkalle tarvittavat teepussit.
OUPSin synttärivaihtoparini Marja on myös taitava tilkkuilija pistelyn lisäksi. Hän oli taituroinnut tällaisen saksikotelon johon sopii kahdet pikkuruiset kirjontasakset. Bonuksena paketissa oli myös ihana ruusuaiheinen biscornu ja lämmittävä tuubihuivi, jonka tietenkin unohdin kuvata.

Minua muistettiin myös kauniilla viivaimella jonka sisällä oli pikkuruinen nypläystyö. Tämän oli tietenkin taituroinnut OUPSin nypläysvelho, Pirjo, joka myös opettaa nypläystä. Tosi kaunis ja huolella tehty työ.
Omilla puikoilla on muiden ikuisuusprojektien lisäksi hennon vaaleanpunainen tuubihuivi. Onneksi oli maanantaina neuletapaaminen, jonka aikana todella tuntui että työ eteni. Syy siihen, että laitoin keskeneräisen työn blogiin on kuvitelma (harhaluulo???) että paineet tehdä työ valmiiksi ovat suuremmat kun julkaisen työstä kuvan.

Kiitos sinulle kun kävit! Tuttuja Pistoja taas toivon mukaan mahdollisimman pian. Siihen saakka halauksin!

3 kommenttia:

marjoriitta kirjoitti...

IHAANA kuulla Sinusta myös täällä. Ei me Sinun ja blogisi ystävät mihinkään kaikota vaan jaksamme odottaa ja iloita kun kirjoitat.

marja kirjoitti...

Ihanan paljon erilaisia pussukoita. Perinteisen kaunis pistelemäsi pistely.

Aikku kirjoitti...

ihania! :)