maanantai 4. marraskuuta 2013

Vähän päivitystä...jatkoa seuraa...

Toivottavasti ei ihan kaikki lukijat ole kadonneet tämän päivitystauon aikana. En ole yhtään pirteämpi enkä terveempi kuin tuon edellisenkään postauksen aikana mutta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kuvata sekä päivittää blogia puolen vuoden hiljaiselon jälkeen. Tässä ensimmäiset kuvat, jatkoa seuraa.

Syntymäpäivälahja ihanalle ystävälle Minnalle OUPSin synttärivaihdossa. Zigouigoui on ihan hauska tapa viimeistellä pistely ja tykkään tosi paljon tuosta yksivärisestä mallista.

Vesistöaiheisessa vaihdossa pistelin tämän taulun Marjalle. Oli tosi vaikea löytää pienikuvioista meriaiheista kangasta viimeistelyyn, mutta vihdoin luottokangaskauppiaani Helena taas pelasti pulasta ja ostin häneltä jopa kahta erilaista meriaiheista kangasta.
Hyvä ystäväni Teija pisteli minulle tämän tyynyn syntymäpäivälahjaksi. Kaunis kiitos! Laitan loput lahjat blogiin heti kun saan kuvattua. On kaunista pussukkaa, sekä meriaiheista vaihtoa että synttärisellaista. On nyplättyä ja neulottua. Ihanaa että on ystäviä!

Torstaina on aika reumalääkärille. Epäilynä on selkärankareuma fibromyalgian lisäksi. Olen ollut viimeisen puoli vuotta neulatyynynä kun verikokeita on otettu melkein kuukausittain. Olen käynyt magneettikuvassa ja gammakuvauksessa. Olo on koko ajan kuin olisi höyryjyrän alle jäännyt. Onneksi helmikuussa odottaa kolmen viikon loma Teneriffalla. Hotelli on ihan rannassa, lähellä keskustaa mutta ei kuitenkaan ihan pahimmassa hälyssä. Jee!

Kiitos etukäteen jos olet löytänyt takaisin blogiini. Lisää kuvia ja päivitystä lähiaikoina. Siihen asti halauksin!

3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Vautsi, olinpa hämmästynyt, että olit päivittänyt blogiasi, kun ihan ilkeyttäni kävin katsomassa. Hienoa, että tutkivat...

Anonyymi kirjoitti...

HEi Tuula, milloin olette menossa? Me lähdetään 27.2 Teneriffalle. Pystytäänkö treffaamaan silloin, kun ei näkyy täällä kotimaassa saa sitä aikaiseksi.

tiina

MysteryKnitter kirjoitti...

I am so sad you must suffer like that. I suffer too, but I hope I won't start vomiting blood like you did back then. I'd scream horrified if that happened.