perjantai 26. maaliskuuta 2010

Pitkästä aikaa...Long time, no see...

En ymmärrä mihin minun aikani nykyisin menee kun en ennätä käydä blogiakaan päivittelemässä. Nytkin on mennyt kuukausi edellisestä oikeasta päivityksestä. On ollut tapaamista jos jonkinlaista, sekä ristipistojen että Tildailun merkeissä. Minut on nimetty Kaikkien Masokistien Äidiksi koska kaiken sen nauramisen ja höpöttämisen keskellä, joka tapaamisissa vallitsee, pistelen yhden yli! Mutta kun kerta aloitin näiden UFOjen karsimisen niin vien projektin loppuun asti vaikka henki menisi! Tämä Muriel Brunet´n Orava-malli on lojunut käsityökorissa jo tovin ja nyt sitten innostuin tapaamisissa pistelemään tämän valmiiksi. Alunalkaen sen piti jäädä meille, mutta koska hyvällä ystävällä on ollut viime aikoina tosi vaikeaa avioeron takia, päätin antaa sen hänelle piristykseksi. Ihana malli, jonka varmasti pistelen vielä itsellenikin, ehkäpä floballe!
***
I just don´t get it, where my time flies. It´s nearly a month I have updated my blog. Meanwhile I have participated in different gatherings, both doing cross-stitch and Tilda. I have been designated as a mother of all masochists, because I stitch over one at our meetings. You all know what kind of laughing and craziness the meetings, at worst, can be. Focusing can be really difficult. Well, I had decided to do some UFO´s even if it kills me and so I will! This squirrel by Muriel Brunet has laid in the bottom of my craft basket a while now and I felt inspired to finish it. It was going to stay by me, but a good friend had a difficult divorce and needed some concolation so it became a present for her. A beautiful design, which I certainly stitch for myself sometime in the future, perhaps on floba.

Kummipojan lapasetkin valmistuivat viime viikonloppuna mökillä lumensulatuksen välissä. Vettä ei kaivossa edelleenkään ole tippaakaan joten lumilinjalla jatketaan.
***
Mittens for our godson were finished while melting snow at our cottage last weekend. There is still no water in the well, so the snow melting continues.
Kevään/kesän aikana on tulossa iso leikkaus. Mietityttää tietenkin koska minua ei ole koskaan nukutettu. Syy on kuitenkin vaivannut minua niin kauan aikaa, että olen aika helpottunut kun pääsin leikkaukseen suhteellisen äkkiä. Kerron enemmän sitten kun on sen aika.
Kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista. Ne merkitsevät todella paljon! Tuttuja Pistoja lisää ensi viikolla ja silloin on varmaankin luvassa Tildaa, koska tulevana viikonloppuna on kerhollamme Tilda-maraton! Ihanaa!!! Ensi viikkoon halauksin!
***
I am going to have a big surgery during the spring/summer. I´m a little worried of course, because I have never been under anesthesia. The reason has, however, bothered me for so long that I was really relieved to get the appointment so quickly. I let you know more when it is time for it.
Thank you so much for your lovely comments. They mean so much to me. Familiar Stitches is back again next week with some Tilda, because our local Tilda-club has a Tilda-marathon this weekend. Lovely!!! Until then, with hugs!


11 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kyllä, vain Kaikkien Masokistien Äiti uskaltautuu pistelemään tuollaista työtä Oupsin tapaamisessa. ;D Mutta hieno siitä tuli (siltikin)!!! :D

marjoriitta kirjoitti...

Ihanaa oli taas lukea päivitystäsi. Aivan upea tuli sydämestä ja kun sen saa sydämestä annettuna on sen voima uskomaton. Mietin juuri tässä miten valtavan suuri merkitys Sinulla on ollut minun pistelyyni ja kaiken kaikkiaan selviytymiseen. Kiitos Sinulle, toivon voivani olla tukena tulevana keväänä/kesänä.

Mari kirjoitti...

Ihana pistely ja kauniit lapaset! :)

Eikä sitä nukutusta tarvitse jännittää. :) Minut on nukutettu kolmesti, ja joka kerta olen herännyt. ;) Ensimmäisellä kerralla kyllä jännitti, mutta ne kaksi muuta oli sen verran akuutteja tilanteita, ettei siinä ehtinyt jännittämistä edes ajatella.

Teija kirjoitti...

Vau, sait oravatyön valmiiksi. Siitä tuli aivan ihana. Tapaamisiin maratonilla ;D

Jennifer kirjoitti...

So good to read your blog again. I hope everything goes well with your surgery. I will be thinking of you and sending good thoughts and prayers your way.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo oravapistely :)

Ninnu kirjoitti...

Oravapistely on kaunis! Lapaset ovat myöskin kivat. Voimia leikkaukseen sitten kun sen aika on.

Ninnu kirjoitti...

Leppoisaa ja valoisaa pääsiäistä!

Brigitte kirjoitti...

That's a very nice heart that you finished, with some cute squirrels. Your friend was certainly delighted.

Sulotar kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa katsomassa mitä ole puuhaillut. Sinulla tulee aina niin kauniita töitä. Kumpa itsekkin ehtisi tehdä kaikenlaista mistä tykkää ja minkä parissa viihtyy. Nyt taas olen miekin tehnyt lupauksen itselleni, että kerran kuussa päivitän blogiani, saa nähdä kuinka käy...seurataan tilannetta. Voimia sulle. Olet usein ollut ajatuksissani.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice stitching and nice knitting. I wish you strength to the surgery.