maanantai 13. elokuuta 2012

Päivitystä vihdoin viimein, eli olen ollut netti pimennossa mutta nyt on jo jotain näytettävääkin. Yllä olevassa kuvassa on rasia jonka ompelin taannoin syntymäpäivälahjaksi ihanalle ystävälle Minnalle. Pallukat rasian sisällä ovat suklaata ja todella hyvää sellaista. ( Onko pahaa suklaata edes olemassa?)

Lauantaina kokoonnuimme meille pienellä porukalla Tildailemaan ja päivän saldona oli pussukoita jonka mallin löysin täältä. Grillatun ruuan ja ihanan täytekakun voimallahan sitä tekee mitä vaan! Kaunis kiitos kaikille osallistuneille ihanasta päivästä.
Vanheninkin taas taannoin ja muistutukseksi siitä oli ihana ystäväni pistellyt minulle tällaiset muistikirjankannet. Ihan minun näköistä kangasta ja kaunis pistely floballe kankaan yhden langan yli. Kaunis kiitos! Tykkään!

Pitkästä tauosta huolimatta ihana että on ollut lukijoita ja kommetoijia! Toivottavasti syksyn myötä saan lisäenergiaa että päivityksiä tulisi tiheämmin. Kiva kun kävit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen. Halauksin seuraavaan kertaan.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Olipa kivoja tuotoksia. Ihan uusia ideoita minulle. Ja mukavaahan se vanheneminen on, jos on noin ihania ystäviä =D

marjoriitta kirjoitti...

Mahtava pussukka! Oli mukava yllätys piikomisen keskellä, se muuten jatkuu vielä yhdellä lisäviikolla. Blogisi päivitys piristi, KIITOS.

Lennu kirjoitti...

Oi että onpa hauskan mallinen pussukka! Kiva kun olet päivittänyt blogiasi, ikävä on ollut kirjoituksiasi :)