perjantai 8. marraskuuta 2013

Pussukkakurssi

Vietimme pari viikkoa sitten hauskan päivän Tornion Pistelijöiden kanssa Marjo-Riittan luona pussukoita ommellen. Marjo-Riitta on kahtena kesänä osallistunut viikon mittaiselle laukkukurssille ja opetti nyt meille yhden oppimansa pussukkamallin joka valmistui kivasti yhden päivän aikana.
Itse tein tällaisen sinisävyisen ja leikkasin kankaat punasävyiseen. Vetoketjun ompeleminenhan on ollut minulle tunnetusti tuskaa, mutta tässä mallissa kiinnittäminen  oli yllättävän helppoa.

Mietintämyssyn alla on hys-hys synttärilahja. Eilen selailin kuvia vanhoista töistä inspiraatiota kehitellessäni, mutta vielä ei tullut mitään mieltä räjäyttävää. Löysin kuitenkin ystävän vinkkinä ihanan blogin, josta voisi ammentaa vaikka mitä. Ulla tekee aivan ihania tilkkutöitä minun silmää miellyttävään runsaaseen tyyliin. Saksipussukka kirjontoineen on minun mielestäni aivan huippu!

Iltapäivällä auton keula suuntaa kohti pohjoista, mökille. Säätidotukset eivät lupaa mitään huippusäätä, mutta mukaan lähtee pari repullista projekteja joita voisi tehdä nojatuolissa telkkaria katsellessa. Toivon mukaan saan jotain valmiiksi.

Lisäraporttia odotellessanne nauttikaa talven alusta, kynttilöistä ja mahdollisesta takkatulen lämmöstä. Lisää Tuttuja Pistoja taas lähiaikoina. Siihen saakka halauksin!

1 kommentti:

Ulla's Quilt World kirjoitti...

Todella kaunis! :)
t. Ulla