keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Kiire kiire mutta vähän päivitystä kuitenkin...Busy but a little updating after all..


Lupailin talvisia kuvia. Tässä jouluna ja uutena vuotena mökillä. Järvi jonka lähellä mökkimme sijaitsee ja kylätie. On hiljainen kuten näkyy... Pakkasta uudenvuodenpäivänä - 34 astetta. Juu, ei hiihdetty ei!
***
I promised winter scenes. Here some pics from our cottage during Christmas and New Year. The lake near our cottage and the village road. On New Years Day - 34 degrees Celcius! No, we didn´t ski!

Jaanan tekemä lahja minulle. Kiitos rakas ystävä, tuhannesti!
***
A gift made by Jaana for me. Thank you dear friend!


Annelle synttärilahja OUPSin synttärivaihdossa. Pistelin tämän jo joulukuussa joten älkää yhtään väittäkö että en ole pitänyt vihdotonta tammikuuta!
***
A birthday gift for Anne in the local Stitchers Club Birthday Exchange. I stitched and finished it in December!Make a wish Exchagne Jill´ille oli myös saapunut perille. Oli matkalla pyhien takia yli kaksi viikkoa!
***
Make a Wish exchagne for Jill. Travelled over two weeks overseas.
3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania pistoja! :)

Anne kirjoitti...

Ou nou! Ei pelitä vanhan ihmisen muisti! Luulin käyneeni kiittelemässä ihanasta lahjasta, mutta ilmeisestikkin olin ajatellut tehdä asian niin hyvin, että unohdin sen itseasiassa tehdä. =/ Mutta nyt siis! Siitä oli paljon ja on paljon iloa, kiitokset tuhannesti täältä yhdeltä tollolta! =)
Tuo edgarin pistelemä mallis on ihana. Sain itse tänään postissa sen mallin ja aattelin siitä kerkitä vielä jotain pistellä RR:ääni, mutta saa nähdä kerkiänkö, kun taas harjoittelen sitä purkamista täällä. ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Vihdotonta tammikuuta? Nyt en käsitä. Onko tuo vihdoton joku murresana vai? Ihan muuten vain kysyin, kun en ole moista ennen nähnyt. Tiedän kyllä silti mitä tarkoitat.