perjantai 16. tammikuuta 2009

Siis miksi on niin kiire...Why so busy...

Tämä tammikuun alku on yrityksessämme hiljaista aikaa, mutta minulla on tekemistä tilinpäätöksen kanssa oikein tosissaan ja tänä vuonna ohjelma päätti teettää vielä vähän enemmän töitä! Joskus tuntuu että kirjanpito-ohjelmallakin on sielu, joka elää ihan omaa elämäänsä ja päättää joskus vain alkaa hankalaksi. No nyt on onneksi koko vuosi 2008 paketissa, tilintarkastaja käynnyt ja hyväksynyt tilit, joten vuosi 2009 voi alkaa ihan oikeasti.
***
We haven´t much to do at the workshop in the beginning of January, but I am busy at the office closing of the accounts. This year the program decided to become difficult! Sometimes I actually think that the program has a soul of its own! Well, after sitting several hours I have finally the auditing of the accounts done, so year 2009 can begin.
***
Käsityövuosi 2009 on alkanut sitävastoin nihkeästi. Keskiviikkona oli Tildakerhomme tapaaminen ja sielläkin minulla oli mukana keskeneräinen neuletyö. Ei siis Tildaa! Eikä pistelyä! Oli kuitenkin ihana tavata ystäviä ja emäntämme Marielisa mainitsikin osuvasti blogissaan saamastamme nauruterapiasta. Kiitos ystävät, että olette olemassa!
***
I haven´t had any inspiration for handicraft this year. Our local Tilda-club gathered on Wednesday and I had a knitting-project with me. No Tilda and no stitching! It was wonderful to meet friends though and as our hostess, Marielisa, says in her blog, we got lots and lots of laughthing-therapy. Thank you, dear friends, that you excist.
***
Kiitos taas kun kävit, arvostan sitä tosi paljon. Ensi viikolla Tutuissa Pistoissa kuvia myös saamastani pistellystä ihanuudesta, ihanaa viikonloppua sinulle!
***
Thanks for stopping by, I really appreciate it! Next week I show you some pics of a really gorgeous stitched piece that I have received, until then, have a wonderful weekend!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kuin myös sinne hyvää viikonloppua! Ja kiva, että posti toi perille ne mallit! Jännitin vähän, riittääkö merkit... :)

Aija kirjoitti...

Hyvää uuden vuoden alkua! Selasin blogilistaani ja mietin oletko vielä lomalla, kun blogisi ei päivity... en muistanut, että olet muuttanut. Onneksi löysin tänne!

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla, että kiireet alkaa hellittämään.

Kivoja kirjoituksia sulla aina, ihana lukea :)