torstai 2. heinäkuuta 2009

Vauvoja ja merihevosia...Babies and seahorses...

En tiedä mihin aika on taas hurahtanut. Juhannus on juhlittu ja kuukausikin ennättänyt vaihtua. Luonnossa näkyy jo ettei ole enää keskikesä. Puun lehdet ovat jo vaihtaneet väriä tummempaan vihreään, ihanaa syksyä kohti mennään!

Selkä on vihoitellut jo melkein kuukauden päivät enkä ole jaksanut istua pistelemässä kuin ihan muutaman piston kerrallaan. Siksipä olenkin aikataulusta taas jäljessä ja varsinkin OUPSin RR harmittaa kovasti etten saanut sitä ajoissa eteenpäin.

Tässä kuitenkin kuvasatoa aikaisemmin pistellystä sekä saadusta lahjasta.
***
I don´t know where time flies! Midsummer Feast is over and we are living July! I can see by the colour of the leaves that it isn´t early summer anymore. The leaves have turned on to darker green and it meanes that we are going towards autumn, how wonderful.

I have had problems with my back again and haven´t been able to sit and stitch more than a few stitches at the time. Therefore I am behind in my schedule and especially The RR of our Local Stitching Club irritates me enormously.

Anyway, here some pics. Stitched before and received for some time ago...


Yksi OUPSin jäsen on myös Virpi ja koska OUPSissa on ollut tapana ilahduttaa hyvää ystävää syystä jos toisestakin ihanalla tilkkupeitolla, niin Virpikin on nyt sellaisen onnellinen omistaja. Lahjan syy on suloistakin suloisempi poikavauva. Minun osuuteni oli tuo yllä komeileva kissa-vauva, käykää katsomassa loput Virpin omasta blogista.
***
The ladies of our local Stitching Club has had a habit of making a quilt for a good friend on special occations. Virpi had a cute baby-boy for some time ago and we decided that there is reason enough to make her and him too of course a baby-quilt. The tiny cat in the pics above is my part of the quilt and the rest of it you can see on Virpis blog. The quilt is simply beautiful! Thank you, Ritva, for a great job putting the pieces together!

Jos vielä jatkaisin synttäreitä... Eli tämän suloisen merihevosen sain Tilda-ystävältäni Anulta. Livenä väri on vielä kauniimpi, jostakin syystä kamera ei suostunut ikuistamaan sinisen kaunista sävyä. Kiitos Anu, meriheppa on aivan ihana!
***
To continue with my birthday... This cute little seahorse was made by a good Tilda-friend of mine, Anu. The colour is even more beautiful in the nature but my camera simply refused to show it. Thank you Anu, once more! I really love it!
***
Kiitos ystävät kaikista ihanista kommenteista sekä myös onnitteluista. Tuttuja Pistoja mahdollisesti laukkuilee seuraavan kerran, sen verran ihanaa kangasta tuli eilen postin mukana. Ihanaa loppuviikkoa kaikille, halauksin seuraavaan kertaan!
***
Thank you friends for all your lovely comments and greetings on my birthday. Next time Familiar Stitches probably turnes in to Familiar Bags. I received some lovely fabrics in my mailbox yesterday and planned to make some bags of them. Have a lovely end of the week and until next time, with hugs...

13 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Tuo kissanpentu on aivan ihana ! Toivottavasti selkäsi paranee ja pääset pistelemään enemmän.

tkongas kirjoitti...

Linkki Virpin blogiin ei toimi.

Ninnu kirjoitti...

Ihana ruusutausta blogissasi!
Kisu on tosi söpö.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kissanpennun pistelit. Myös saamasi meriheppa on kaunis.

Virpi kirjoitti...

Kiitänpä vielä täälläkin ihanasta lahjasta. Suloinen on tuo pistelemäsi kissa niin kuin kaikki muutkin kuvat. Toivottavasti selkäsi paranee pian ja pääset täysipainoisesti pistelemään =).

sari.i. kirjoitti...

:) Oi kun sulla on ihanan hempeä uus pohja blogissa! :D Ihania juttuja taas näytillä. Toivottavasti selkä on paranemaan päin ja pääset pistelemään!

Katri kirjoitti...

Ihana kisu! Ja oi tuota merihevosta!

Toivottavasti selkäsi paranee pian!

Tuula kirjoitti...

Kaunis kiitos kommenteista! Nyt pitäisi linkin toimia ja sitä kautta pääseekin katselemaan ihanaa peittoa:)

Pike kirjoitti...

Ihana peitto juu, ja ihana meriheppa! Kurjaa kun olet sairastellut; mulla reistailee jalat, mutta se on vain syy istua ja nostaa jalat ylös - ja pistellä... :)

Mia kirjoitti...

*halaa* toivottavasti selkäsi kipu helpottaa ja pääset tasapainoisempaan olotilaan!
Virpille tekemänne peitto on kerrassaan suloinen ja pistelemäsi kissa söpö!
Tuo merihevonen on tosi ihana!
Minä täällä - Piken tavoin - poden vasenta nilkkaani sairasloman puitteissa. Ja mikäs parempaa kuin olla kinttu ylhäällä ja pistellä :D
Toivottavasti sinunkin kunto paranee niin, että pääset myös pistelemään.

HoO kirjoitti...

Ihana kisu!!! Ja mite upea se tilkkutäkki oli siellä Virpin blogissa :)

Selälle parempia vointeja,
toivottaa HoO.

Lennu kirjoitti...

Pistelyt on ihania ja merihevonen myös :)

MysteryKnitter kirjoitti...

That kitten is lovely.