perjantai 20. elokuuta 2010

Yksi PP taas matkalla eteenpäin...An other RR on its way...

Torstaina lähti tämä PP eteenpäin. Aiheena oli vanhanajan joulu ja löysin kuin löysinkin tähän sopivan mallin eli Perminin "Tonttu nuotiolla". Nyt on enää yksi PP pisteltävänä ja sitten on tämä kierros ohi. Kivaa on ollut ja paljon kauniita malleja ja töitä on matkustanut ristiin rastiin. En kuitenkaan ihan heti lähde tällaiseen urakkaan mukaan. Kyllä kaksi päällekkäistä RR:ia vei mehut vähäksi aikaa!!!

***

This Santa by the fire is a part of a RR I sent away on Thursday. It´s a design by Permin. Just one RR left and then this round is over. I am not going to participate in a RR for a while. It has been so fun and I have seen so many beautiful pieces but participating in two RR:s at the same time is enough for a while.

Ulla, kysyit lumiukkomallista. Se on jostakin Plaisir de broder Point de croix lehden numerosta isommasta mallista osanen. Mallissa on tyttö ja poika lumiukon molemmilla puolilla.

***

Ulla, you asked about the design I stitched on your babyquilt. It is a part from a larger design in the magazine Plaisir de broder Point de croix. I don´t remember which number.
***

Kiitos taas kaikista ihanista kommenteista. Arvostan niitä todella paljon. Ensi viikolla on vuorossa lisää Tuttuja Pistoja, silloin synttärihumun merkeissä. Siihen saakka, halauksin.

***

Thank you again for all your lovely comments, I really do appreciate them! Next week more Familiar Stitches. Then I have some birthday presents to show. Until then, with hugs!

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Söpö tonttu (juo varmaan teetä...)

Aija kirjoitti...

Sievä vanhan ajan tonttu :-)

Mutta mikä on PP? RR lienee Round Robin...

Virpi kirjoitti...

Oletpa pistellyt aivan ihanan tontun =)

Tuula kirjoitti...

Aija! Kun aloitimme vuoden alussa PP-kierroksen oli jossakin vaiheessa leikkimielistä läpän-heittoa että PISTELE TAI PIHALLE eli osallistu tai sinut erotetaan OUPSista. Siitä kirjainyhdistelmä PP.