lauantai 14. toukokuuta 2011

Eurovision 2011 Finaali...

Toivottavasti tämä on enne. Nimittäin silloin kun Lordi voitti olimme myös mökillä ja niin olemme nytkin. Toivotan Paradise Oscarille todella paljon onnea illan suoritukseen. Olen varautunut kisakatsomoon neuleen kanssa, puolisolla on asenne EVVK mutta olen saanut luvan herättää hänet keskellä yötä jos voitto tulee kotiin. Toivotaan parasta. Kappale kuulostaa ystäväni sanoin paremmalta joka kuuntelukerralta enkä yhtään ihmettelisi voittoa, koska kappale on niin erilainen verrattuna muiden maiden euro-humppiin niitä silti yhtään väheksymättä. Rehellisyyden nimissä äänestetävät maat valitettavasti eivät vaan aina äänestä parasta kappaletta, vaan suosivat äänillään rajanaapureitaan.

Huomenna on sitten sen toisen kisakatsomon aika. Taas puoliso häipyy toisen telkkarin ääreen eli hän on täysin ymmärtämätön kaiken urheilun suhteen. Ei sentään, sorry! Meillä katsotaan auto-urheilua, sekä formuloita että rallia. Kaikki muut lajit saisivat sitten olla olematta. Esimerkiksi tämän päivän jääkiekkoilijoille voisi hänen mielestään antaa nyrkkeilyhansikkaat tai useamman kiekon jäälle ettei siitä yhdestä ainoasta tarvitsisi silmä mustana ja huuli palkeenkielellä tapella. Minä kuitenkin aion istua kuin nakutettu ruudun edessä ja seurata peliä silmä tarkkana. Neuleen kanssa...

Tämän päivän olemme siivonneet, puoliso ulkona ja minä sisällä. Ikävää puuhaa joka on pakko tehdä. Ylläksellä on jo hiljaista ja kaikki mahdolliset paikat ovat kiinni. En ole yhtenäkään keväänä nähnyt täällä näin varhaista kevättä. Lunta ei siis ole juuri missään muualla kuin tunturissa ja sielläkin oikeastaan lumitykkien ansiosta.

Seuravalla kerralla toivottavasti jotain kuvia näytettävänä. Tänään lähti kisatyöksi hys-hys neule, joka toivottavasti etenee kisajännityksestä huolimatta. Ihanaa että pistäydyit, tervetuloa katselemaan Tuttuja Pistoja myös seuraavalla kerralla. Siihen saakka, halauksin!

1 kommentti:

Marielisa kirjoitti...

Täälläkin suunnitelmissa katsastaa sekä viisut että kiekkofinaali, sikäli kun se vain on mahdollista - molempien iltojen ohjelmistoon kuuluu nimittäin myös 'pari muuttujaa'...eli juniorineidin kyytimisiä tanssiesityksiin FH:lle molempina iltoina eestaas. Jännättävää piisaa! ;)

Hyvän mielen halitukset sinne pohjoiseen! <3