tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet...

Runsaan viikon loma on takana ja se meni ihan levätessä mökillä. Tuli kyllä tarpeeseen. Olin niin väsynyt ja kipeä, etten tehnyt viikon aikana edes käsitöitä vaikka ne olivat kyllä mukana. Samanlaisina tulivat kotiin, kuin lähtivätkin. Autossa istuminen on tuskaa ja lämpimään tekisi mieli, vaan ei voida lähteä koska työt painavat vielä päälle. Kaksi isoa kohdetta on kesken ja jos sen jälkeen sitten.

Ne vähäiset tekniset laitteet jotka olivat temppuilivat sitten oikein kunnolla. Digiboxi hukkasi viikon aikana kanavat kahdeksan kertaa!!! Joutui digiboxilääkärille kun päästiin ihmisten ilmoille. Oma maaliskuussa ostamani kännykkä kuoli täydellisesti ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Sekin pääsi huoltoon, saa nähdä löytyykö vikaa. Paras olisi, se maksoi melkein 400 euroa. Ostin tilalle halvimman mahdollisen Nokialaisen mutta harkinnassa on jo merkin vaihto, vaikka Nokian logiikasta tykkäänkin. Ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan.

Uusi vuosi vaihtui ystävien seurassa, raclettegrillin ääressä. Aivan ihana seurusteluruoka ja tosi hyvää!!! Saako mainostaa? Ruotsalainen Präst-ost on tosi herkkua ja sen kanssa myös kotimainen Oltermanni nam!

Eihän tämä tietenkään olisi käsityöblogi, ellei täällä mainittaisi edes jotain käsitöihin liittyvää. Eli kävin kirjaalessa ja hankin tämän edellisessä postauksessa mainitsemani kirjan itselleni. Minullahan oli se lainassa hyvältä ystävältä ja ihastuin siihen niin että päätin ostaa itsellenikin.


Tämä neulatyyny täytyy kyllä ehdottomasti saada tehtyä jossakin välissä...

Ja tämä koriste on kyllä todella herkku.


Kiitos viime vuodesta kaikki rakkaat blogiystävät. Vaikka bloggaus on ollut aika paljonkin hunnigolla olen silti ajatellut teitä lämmöllä ja ollut kiitollinen kaikista ihanista kommenteista. Tuttuja Pistoja toivottaa oikein ihanaa käsityörikasta Uutta Vuotta 2012! Seuraavaan kertaa halauksin!

6 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta teille molemmille! :) Toivottavasti nähdään pian! :)

Mia kirjoitti...

Oikein ihanaa ja hyvää vuotta 2012 sinulle!
Puhelimesta sanoisin, että meillä on toiminut vallan mainiosti Samsung ja HTC. Nokialaisia meilläkin ennen käytettiin, mutta huoltoa kaivattiin melke alusta asti... Mutta valinta on sinun :D

Aija kirjoitti...

Katselin samaa kirjaa kaupassa ja huomasin tuon saman neulatyynyn. Kiva idea!

Meillä mennään nokialaisilla, koko perhe ja hyvin ovat kaikki toimineet.

Oikein hyvää uutta vuotta 2012!

marjoriitta kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta molemmille meiltä molemmilta. Puhelimen suhteenhan olen varsinainen asiantuntija yli kymmenen vuotta vanhan nokialaiseni kanssa, joten jätetään vinkit toisille, mutta kirjahan on ihana. Toivottavasti nähdään pian.

Lappeklipp kirjoitti...

Gott nytt år till er där norröver!
Ledsen att höra att du varit krasslig och att tekniken hos er har sympatiserat med dej genom att vara "krasslig" också!!!!
Ett så underbart syfodral du har gjort åt din vän, jag är ju svag för ljusrött så även ditt färgval gör mej svag i knäna av beundran.
God fortsättning på det nya året!
Kram från Österbotten

Anonyymi kirjoitti...

Mihin Tuula olet hävinnnyt? Olen täällä odotellut päivityksiä ja vierailuakin :)

t. Tiina (nykyään toimin jo mummon roolissakin :D)