maanantai 19. joulukuuta 2011

Ompeluksia...

Kaunis kiitos kommenteista. Lämmittivät kuulema kovasti myös puolison sydäntä. Ei ollut kuitenkaan halukas alkamaan sarjatuotantoa vaan haluaa tehdä lahjoiksi pistelijän ystäville, kuten tähänkin asti. Aina silloin tällöin voi siis jollekin tulla lahjaksi jonkunlainen teline, hyllykkö tai muu tarpeellinen kapistus.

Ihanalla ystävällä oli syntymäpäivä ja päätin tehdä hänelle tällaisen pussukan pistelijän tilpehöörejä varten. Löysin idean tähän pussukkaan aivan upeasta Barri Sue Gaudetin kirjasta "Tilkuista asiaa". Suosittelen lämpimästi! Tosi kauniita kuvia, hyvät ohjeet ja aivan ihania malleja.
Pussukan etukappaleeseen valitsin tukevaa sisustuskangasta ja sisäpuolelle ohuita puuvillakankaita. Molempiin silitin tukikankaan.

Koristeapplikaation, neulatyynyn ja saksikotelon koristeet tein flanellista. Kirjailuihin käytin tavallista muliinilankaa.

Kuvassa ei selvästi näy sydämet jotka ovat lankojen säilyttämistä varten.Vielä lähikuvaa koristeesta,

neulatyynystä

ja saksikotelosta.

Pelkäsin jossakin vaiheessa haukanneeni aivan liian suuren palan, koska pussukassa oli minulle tosi vaikeita työvaiheita. Kiitos Marjo-Riitta hyvistä vinkeistä, ilman niitä tämä ei ehkä olisi valmistunut ikinä. Olen myös näköjään solminut jonkinlaisen ystävyys-suhteen ompelukoneeni kanssa koska hän ei temppuillut kertaakaan.


Kiitos kun kävit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen. Tuttuja Pistoja alkaa rauhoittua joulun viettoon ja toivottaa oikein ihanaa joulua ja käsityörikasta uutta vuotta 2012! Seuraavaan kertaan halauksin!

4 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Iiiks kuin söpö pussukka! Ihana! :D

Teija kirjoitti...

Kiitos vielä tätäkin kautta huikeasta, upeasta, superhienosta ja ihanasta lahjasta. Pussukka on todella mieleinen.

Ninnu kirjoitti...

Hyvää ja Onnellista Joulua sekä vuotta 2012!

Lennu kirjoitti...

Oi kun kaunis! Hienosti ommeltu. Ihanaa vuodenvaihdetta!