lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vielä on talvea jäljellä...

Todistettavasti. Nämä lumikuvat mökillä on otettu nimittäin eilen kun tulimme tänne. Katolta oli pudonnut lunta juuri kulkureitille mistä olisi pitänyt päästä sisälle.
 
 Pääoven katoksen alla...


 ja ulko-ovella, sekä portailla.

Siirrytään hieman mukavampiin juttuihin eli kuviin ristipistoviikonlopulta. Näyttelyssä olivat edustettuina kaikki mahdolliset viimeistelytavat...
 Tykkään Beatrix Potterista..


 Koruja...


Kirsi ei tiennyt minkälainen on pistelijän pöytä joten puolisoni valmisti hänelle sellaisen...
Ristipistoviikonloppu antoi taas intoa pistelyyn ja olenkin nyt ahkeroinut erään hys-hys jutun parissa. Kaunis kiitos kun kävit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen. Lisää Tuttuja Pistoja toivon mukaan mahdollisimman pian. Siihen saakka halauksin.

5 kommenttia:

marjoriitta kirjoitti...

Olipa Teilla "mukava" ylläri. Täällä oli viikossa hanget notkahtaneet, mutta talvi vielä on.

Ulla kirjoitti...

Ompas "kiva" kasa sisäänkäynnin edessä. Meillä on pihassa vielä pieni läntti jäätä. Täältä lähti lumet todella nopeaan ja näyttäs että viereisen järven/lammen jäätkin sulavat viikon sisällä.

Noista kuvista löytyy inspitraatiota pitkäksi aikaa. Oli tosi kiva tavata pitkästä aikaa!

Mari kirjoitti...

Oli niin kiva vihdoinkin tavata ristipistoviikonlopussa, kyllä vaan olikin mukava viikonloppu!
Syksyllä sitten vaihdellaan taas :)

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

MysteryKnitter kirjoitti...

Miten ihmeessä te pääsitte tuon kasan ohi?