torstai 4. huhtikuuta 2013

Päivitystä pukkaa...

 
Loma on vietetty ja oli kieltämättä ihanaa olla auringon lämmössä kaksi viikkoa. Kaikki meni hyvin, hotelli oli hyvällä paikalla ja ihmiset mukavia. Ja totta kai, ruoka oli hyvää. Käveltiin kilometritolkulla mikä sinänsä on jo nautinko, koska tähän aikaan vuodesta en juurikaan pysty liikkumaan koti-suomessa. Istuttiin altaalla ja minä tein käsitöitä, sain myös jotain valmiiksi asti.
 
Ensin kuitenkin tekstiä mitä ihanammasta lahjasta jonka sain kun puolisoni teki pistelevälle ystävälleni mallitelineen. OUPSin Ritva yllätti minut täysin mitä kauniimmalla kassilla, jossa oli rakastamiani kirjaimia ja käsityöaiheisia kuvioita. Puolisollenihan kiitos olisi oikeudenmukaisuuden nimissä kuulunut, mutta Ritva lupasi että saa hänkin tätä käyttää esimerkiksi mopoilessaan. Hmm. Kaunis kiitos Ritva!Marin kanssa meillä oli ystävänpäivän tienoilla kirjekuorivaihto. Minä pistelin hänelle tällaisen "tilkkutyö" aihesen kuoren. Kangas on Emmulista ja lanka on Atalien käsinvärjätty muliinilanka.
Marilta sain tämän ihanan kuoren. Sisällä oli vielä lisäihanuuksia, nauhaa ja kangasta ystävänpäivähengessä. Kiitos Mari, vielä kerran! Tykkäsin tosi paljon!
Tornion Pistelijät ovat saaneet uuden jäsenen ja halusin muistaa häntä pienellä lahjuksella. Aikomukseni ei ole alkaa "Roskis-Tuulaksi" mutta pistelyhän on tunnetusti välineurheilua ja jokainen pistelijähän tarvitsee oman roskiksen. Tervetuloa Norma!


Vajaan kahden viikon päästä on sitten ristipistoviikonloppu Hauholla. Ihanaa! Mahtavaa tavata etelä-Suomenkin pistelijöitä ihan livenä ja mikä parasta, pistellä kokonainen viikonloppu!

Kaunis kiitos sinulle kun pistäydyit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen! Halauksin seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tuo kassi on kyllä huippuhieno. Kiva nähdä reilun viikon päästä =D

marjoriitta kirjoitti...

toitpa taas piristystä päiviini. Kyllä tuo Ritvan tekemä kassi on aivan ihana. Ja loistavaa, että Normakin pääsee heti alusta lähtien "välineurheilun" pariin

Anonyymi kirjoitti...

Hello

Just found your blog.
Your crafting is beautiful!
Sounds like you had a great holiday.
Bye!