maanantai 16. helmikuuta 2009

Kotona taas...At home again...

Aivan ihanan kaksiviikkoisen jälkeen on taas mukava palata ruotuun. Pakkanen vähän nipistelee lämpimään tottuneissa poskipäissä, mutta muuten on kyllä tosi hyvä olla. Kipulääkitys on puolittunut ja lenkilläkin olen käynnyt ensimmäisen kerran moneen kuukauteen. Toivottavasti tämä kestää taas kesään saakka. Muuten kyllä tykkään enemmän talvesta, mutta tämä kipukierre on joskus tosi inhottavaa.

Tässä vähän kuvia lomalta, näkymää laivasta jolla kävimme naapurikylässä....
***
After a wonderful two weeks at Gran Canaria it´s nice to be home again. I can feel the cold on my cheeks, but my fibro is much better. I have to take less pain-killers and have been out for a walk for the first time in months. I just hope that this will last until summer. I really like the winter season better but can´t sometimes with the pain.

Here some pics from our holiday, view from the boat we went to next village with...
...näkymää hotellin parvekkeelta eli asuimme todella korkealla...
***
...view from our hotel, we lived really high...


...hotellimme näkyy tuossa kalliolla oikealla kuvassa...
***
... on a cliff, our hotel on the right...


...hotellin ihana esiintyvä ryhmä, Animation, joka on tässä Grease-asuissaan...
***
... the Animation-group in their Grease costumes...

Tein tietenkin myös pistelyitä. Tämä ei ole lomalla tehty, vaan jo ennen lomaa postitettu arpajaisvoitto Lilianille. Kirjain Elisabeth Maillardin kirjasta Alphabets Anciens ja lanka Atalien ihana uutuus Fraise. Kangas vaihteeksi 18 ct aida.

Lomalla valmistui neljä työtä, viimeistelijätonttu vaan saisi pistäytyä meilläkin. Kaksi menee vaihtoon, yksi on lahja ja yksi lähtee Anna hyvän kiertää-lahjaksi. Joten kipi kipi, Tuula, viimeistelyvaihde päälle!
***
I did some stitching at our vacation. This one I mailed before though and it is a lotteryprice for
Lilian. The letter is from "Alphabets Anciens" by Elisabeth Maillard and the thread a beautiful new Fraise by Atalie. I stitched on 18 ct aida for a change.

At Gran Canaria I stitched four pieces. Only now the finishing fairy ought to come for a visit! Two of them are exchanges, one is a gift and one is a PIF. So Tuula, hop hop, put the finishing-gear on!

5 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Kiva että olet palannut lomaltasi joukkoomme :)

Ihanalta lomanne kyllä vaikuttikin...ja teki varmasti terää!

Pian nähdään...!! =)

jaana kirjoitti...

Kiva kuulla että loma oli onnistunut!! Olet ollut mielessä monet kerrat!! Toivotaan että veit kivut mukanasi ulkomaille ja sinne jäivät ;)

TILKKUMUORI kirjoitti...

Tervetuloa vaan kotiin. Mitenkähän minä saisin nuo jalassa olevat kivut nakattua roskikseen. Ihana tuo pistely ja LANKA. Kuvat upeit ja vesi niin sinistä. Tuo korkeus vois vain minua huimata =)

Mari kirjoitti...

Voi kun pääsiskin jonnekin lämpimään, kiitos kivoista kuvista :).

Kauniita pistelyitä ja Tildaa täällä taas.

Laitan meiliä tässä viikonlopun aikana :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Pretty pics. You must have had a relaxing vacation.