tiistai 31. maaliskuuta 2009

Ihana viikonloppu...A wonderful weekend...

Ennenkuin alan hehkuttamaan ihanasta ristipistoviikonlopusta näytän tämän koristeen jonka pistelin Marialle Lennun järjestämässä Aakkosvaihdossa. Kukkamalli on Prairie Schoolerin ja aakkoset Isa Vautierin.
***
Before my rapport from the stitching weekend I want to show you this ornament I stitched for Maria in the ABC-exchange arranged by Lennu. The design is by Prairie Schooler and the alphabet by Isa Vautier.

Viikonlopun vietin tosiaan Haukiputaalla Onnelan lomakodissa pistellen, nauraen ja välillä syöden hyvää ruokaa ihanien uusien ja vanhojenkin ystävien kanssa. Violariumin ristipisto-viikonloppu oli vihdoin totta! Kaunis kiitos sekä Lennulle järjestämisestä että opettajallemme Lilian Kokille erinomaisesta opetuksesta! Lähden ehdottomasti uudestaan jos vain samanlainen järjestetään. Kiitos myös kaikille osallistujille hauskasta seurasta. Oli tosi kiva tavata pitkästä aikaa hyviä ystäviä ja myös tutustua uusiin ihmisiin.

Yllä olevassa kuvassa on osa porukkamme tuotoksista. Lilian oli suunnitellut kaksi mallia pisteltäväksi ja viimeisteltäväksi viikonlopun aikana. Toinen oli metallirasian kanteen kiinnitettävä pistely ja toinen oli saksikotelo. Itse pistelin valmiiksi rasian kannen. Siitä kuva alapuolella. Todella kauniita malleja molemmat!
***
I spent the weekend in Haukipudas stitching, laughing and eating good food with good old and new friends. Violariums´ stitching-weekend was finally true! Thank you so much Lennu for arranging and thank you also Lilian Kok for coming to Finland for teaching us. It was really nice to meet you! I am sure that I´ll participate again if I got the opportunity. A big thanks to the participants for being such good and fun company. It was fun to meet good friends and learn to know new ones.

In the pic above is what we stitched. Lilian had designed two pieces especially for this occation. The other one was a tin topper and the other one a scissorns case. I stitched the tin topper, but didn´t have time enough to finish it.


Tässä kuvia vielä talosta jossa aterioimme, eikö olekin viehättävä vanha rakennus!
***
Here is a pic from outside the house where we had our meals. Isn´t it a charming old building.
Hohhoijaa! Illalla pistelyt vielä jatkuvat, onhan meillä ToPin tapaaminen. Kiitos että kävit kurkkaamassa, olet lämpimästi tervetullut toistekin! Katsotaan jos vaikka tällä viikolla olisi lisääkin juttua Tuttuihin Pistoihin. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
***
This evening our local stitching club has a gathering, how fun! Thank you so much for stopping by, you are so welcome to visit my blog again. Have a nice end of the week!
9 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Todellakin viikonloppu oli ihana! Toivottavasti tuo järjestetään joskus uudelleen. Oli oikein mukavaa tavata sinut!

Aija kirjoitti...

Voi, teillä on ollut mahtava viikonloppu! Olin kovasti hengessä mukana, kun tikuttelin omia pistojani täällä kotosalla. Kauniin mallin oli Lilian teille suunnitellut.

Toivottavasti näitä viikonloppuja järjestetään toistekin ja toivottavasti pääsen joskus mukaan.

Marja-Liisa kirjoitti...

Hei Tuula! Oli tosi kiva tavata Onnelassa. Toivottavasti tapaamme pian taas uudelleen. Oletpas tehnyt kivan vaihdon Marialle. Tykkään itsekin kovasti Prairie Schoolerin malleista kuten myös Isa Vautierin.

Katri kirjoitti...

Oli mukava tavata sinut ja kaikki muutkin viikonvaihteessa! Ja ihan samaa mieltä olen kanssasi, olen mukana seuraavallakin kerralla, jos (toivottavasti kun!) samanlainen järjestetään!

Pike kirjoitti...

Mukavaa teillä on ollut ja sekä paikka että pistelyt näyttävät todella mukavilta!

Tiina kirjoitti...

Hei Tuula, laitoin kutsua tulemaan.

Meidän pitää tässä suunnitella sitä näkemmistä. Meillä on pääsiäinen varattu, tulee vieraita ja sitten minulla on kaksi peräkkäistä viikonloppua koulua, joten menee toukokuulle. ...Mutta hyväähän kannattaa aina odottaa :-)

Brigitte kirjoitti...

I loved to read about your get-together and about your class. Whata great chance to meet up with fellow stitchers and stitch and chat the whole day long. That tin topper is very beautiful.

Kirsi kirjoitti...

Hei. Kiva, kun sinullakin (myös Katrilla) on noita Onnelan kuvia. Minä kun otin vain sisäkuvia. Hauskaa, kun rasian kannet näyttävät niin erilaisilta monilla, vaikka on sama malli - siis kun on vaihdettu esim. kukkien väriä.

Denise kirjoitti...

I loved reading about your stitch group and the pictures are great!
I do hope you are well as we have
not heard from you in quite awhile.
Hurry back!!