perjantai 20. maaliskuuta 2009
Onpa aika taas vierähtänyt! On ollut flunssaa ja työkiireitä jotka nyt onneksi alkavat hellittämään. Pistelytkin ovat olleet vähemmällä, kun ei kerta kaikkiaan ole jaksanut... Yksi salainen juttu on postitettu tänään. Yksi vaihtari tuli takaisin Atlantin takaa, paketti aukaistuna ja pistely sotkettuna ja rikottuna. Tullissa oltiin ilmeisesti luultu paketin sisältöä joksikin aivan muuksi. Että osasi potuttaa!!! Täytyy vain pistellä uusi.
Yllä olevissa kuvissa on Kirsin minulle pistelemä ABC-vaihto. Eikös olekin ihana!!! Tyynyn lisäksi paketissa oli pieni tuikkukuppi. Kiitos tuhannesti, Kirsi! Tykkään näistä tosi paljon! Kiitokset myös Lennulle vaihdon järjestämisestä.
***
Oh, how time flies! I have had a flu and also been very busy at work. Luckily all this is over now and I have time for some stitching. I have posted one secret piece today. One exchange came back in awful shape, the package ripped up and the stitched piece cluttered. I just have to stitch a new one. Guess how angry I was!!!
Kirsi stitched this beautiful pillow for me in the ABC-exchange I participated in. Isn´t it gorgeaus. Thank you so much, Kirsi! And a thanks to Lennu also for arranging this exchange.


4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihanan vaihdon olet saanut! :) Mutta kylläpäs kävi pistelytyöllesi kurjasti. :( Voihan sitä tietysti salakuljettaa vaikka minkä sisällä kaikenlaista, mutta hei ihan oikeasti, kuka salakuljettaja vaivautuisi RISTIPISTELEMÄÄN aineille kätkön???! Kaikenlaista sitä sitten tullivirkailijoiden päähän pälkähtääkin...

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

Teija kirjoitti...

Olipa kurja juttu tuo sinun pistelytyösi kohtalo. :( Mutta ihanan tyynyn sait aakkosvaihdossa. Olen ihmetellytkin kun blogissasi on ollut niin hiljaista, no syykin selvisi.

Ninnu kirjoitti...

Eikös tulli pysty läpivalaisemaan, käyttämään huumekoiria ym.. ettei tarvitsisi tuhota lähetystä? Saitko siitä mitään korvausta?

Kaunis pistely tuo Kirsin sinulle lähettämä. Ihana yksityiskohta tuo kukka.

Brigitte kirjoitti...

The little pillow you received is so beautiful Nice exchnage.
>I hope you feel better by now.