torstai 6. elokuuta 2009

Tildamaista pistelyä... Stitching in Tilda-style...

Tilda-ystävälläni oli tiistaina syntymäpäivä ja koska hänenkin lempiväri on sininen päätin tehdä hänelle Tilda-pussukan ja kirjoa siihen ristipistoin etunimen alkukirjaimen. Pienenä lisukkeena tein myös saksikotelon. Molemmat ovat pellavanväristä aidaa ja lanka on Atalien sävy "Nuit". Kirjain on uudesta Mains & Merveilles-lehdestä nro 27. Saksikotelon malli on Muriel Brunet´n Pochette de la Brodeuse sarjasta.
***
My Tilda-friend had her birthday on Tuesday and because her favourite colour is blue, I decided to make her a Tilda-bag. I stitched the first letter in her name on the bag with Atalie´s thread "Nuit" and chose the letter from the latest Mains & Merveilles number 27. I also stitched a little scissor-case. The design is from Pochette de la Brodeuse by Muriel Brunet.


Tämä pussukka meni arpajaisvoittona Heidille. Kangas ja malli ovat samat kuin edellisessäkin ja kirjain samasta lehdestä. Lanka on Atalien "Fraise".
***
This bag is a lottery-price I made for Heidi The fabric and the design is the same as above and the letter from the same magazine. The thread is Atalie´s "Fraise".
Kaunis kiitos taas kun pistäydyit, arvostan sitä todella paljon. Hys-hys juttuja on taas tekeillä mutta ensi viikolla voi Tuttuja Pistoja paljastaa niistä ainakin osan. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
***
Thank you so much again for stopping by, I really appreciate it. I have some secret pieces that I am stitching on but next week is time to reveal at least some of them. Have a lovely end of this week!

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihania pistelyjä ja tilda-viimeistelyjä ;D

Katri kirjoitti...

Voi kun on ihania lahjoja!

Lennu kirjoitti...

Kauniita lahjoja olet tehnyt!

Marielisa kirjoitti...

Aivan ihastuttavia pussukoita olet tehnyt! Ja kaunis on saksikotelokin... :)

Ninnu kirjoitti...

Tosi kivoja kaikki.