torstai 3. syyskuuta 2009

Vihdoinkin jotain näytettävää...Something to show, at last...

Aikaa on kulunut viime kirjoituksesta aivan hurjasti, mutta koska en tykkää päivittää blogia ellei ole mitään näytettävää kuvina, niin... No, nyt on kuvasatoa, sekä Yahoon synttäriswappi-asiaa, että Lennun ristipistovaihtoa.
***
It´s really long time ago I have updated my blog but I just hate to update without any pics to show. Well, now I have some!

Tänä vuonna lähetän synttäripaketin kahdelle Yahoon ristipistolistan samanhenkiselle ystävälle ja toinen heistä on Minna . Minnalle pistelin IKEA:n rasian kanteen M-kirjaimen yhdestä Veronique Maillardin aakkoskirjasta. Kangas 8 sm leveää jacquardreunaista pellava-nauhaa ja lanka Atalien Passion.
***
This year I participate in the Finnish Yahoo Cross-stitchers Birthday swap and send presents for two ladies with similar hobbies. The first of them is Minna. I stitched this box cover for her on a box from IKEA. The fabric is linen band with jacquard edge and the thread Passion by Atalie. I chose the design from one of the many books with beautiful letters by Veronique Maillard.


Lennun syys-settivaihdossa sain parikseni Sarin, jolle oli tosi kiva pistellä koska olemme tavanneet ihan oikeasti viime keväänä. Sari kertoi lempiväreikseen punaisen eri sävyt ja niinpä tein hänelle kirjan kannet ja kirjanmerkin Atalien Rouge A ja Rubis sävyillä 18 ct aidalle. Kirjain on Papillon Creationin mallista Mary Queen of Scots ja muistikirja on ihan Tiimarin mallistoa. Olin tosi tyytyväinen kun löysin vielä sopivanväristä nyöriä kannen somisteeksi, joka on meilläpäin aika harvinaista. Kangaskauppojemme valikoima nauhojen, nyörien ja nappien osalta on valitettavan suppea!
***
In Lennus autumn-exchange I stitched for Sari, which was really fun, as we have actually met eachother last spring. One of Saris favourite-colours is red in different shades. Therefore I decided to made her a bookcover and a bookmark in Rouge A and Rubis by Atalie on 18 ct aida. The letter "S" is from the sampler Mary Queen of Scots by Papillon Creations and the book from a local hobby-shop. I was especially pleased finding a beautiful cord from a local shop aswell. Here were I live finding a matching cord, lace or button is very difficult!


Samassa vaihdossa minulle pisteli Virpi. Anteeksi kuvan laatu! Kuvissa on neulavihko ja neulavahti pistelty ruskealle pellavalle vihreällä ja malli on Peripherian joka on yksi ehdottomia lemppareitani. Toinen setti on kassi ja pussukka Marimekon kankaasta johon Virpi oli kirjaillut syksyn lehtiä koneella. Kaunis kiitos näistä! Kiitos myös Lennulle taas ihanan vaihdon järjestämisestä. Näihin on aina niin kiva osallistua!
***
In the same exchange Virpi stitched this set for me. Sorry about the bad quality of the pics. Virpi made a set of a needlebook and a pinkeep with green thread on dark brown linen. The design is by Peripheria which is one of my absolute favourite designers! The other set was a bag and a purse made of Marimekko-fabric covered with machine embroidered autumn leaves. Thank you Virpi so much for these sets! Thanks and a big hug also to Lennu for arranging these exchanges! It is allways so fun to participate in them!
***
Viikonloppu vierähtää taas mökillä! Ihana, huomenna on taas perjantai ja viikonloppu pistelyjen ääressä on edessä! Kiitos taas kun kävit, arvostan sitä tosi paljon! Ihanaa viikonloppua kaikille!
***
We are going to spend the weekend at our cottage! Oh how fun, tomorrow is Friday and the weekend full of stitching is ahead! Thanks for stopping by, I really appreciate it! Have a lovely weekend!

11 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Kuten jo aiemman kirjoituksesi alle kävin kommentoimassa niin paketti on tosi ihana! En tiedä mitä raskisin muistikirjaan kirjoitella kun se on niin hieno!
Kiitos vielä kerran!
Hassu yhteensattuma oli kun minäkin pistelin Kirsi P:lle muistikirjan kannet ja kirjanmerkin. :)

Mari kirjoitti...

On sinulla ollut hurja tahti, kun ehdit ajoissa vielä viimeistellä vaihdon. ;) Kauniita vaihtoja, sekä tekemäsi että saamasi! :)

sari.i. kirjoitti...

Oi, tää tykkää ainakin!!! :)

Sari kirjoitti...

Ihania vaihtoja. Voi että tuo pistelemäsi rasia on upea!

Teija kirjoitti...

Hienoja vaihtoja puolin ja toisin.

Ninnu kirjoitti...

Ihania vaihtoja olet tehnyt ja saanut!

Anonyymi kirjoitti...

Tässä linkki omaan postukseeni, jossa nuo pistelyt näkyvät hieman paremmin, salamavalo on aika hankala kun ottaa kuvia... T:virpi http://www.novita.fi/public/users/8137/blogi_392064/447929_image_4.jpg

Katri kirjoitti...

Aivan upeita vaihtoja! Kävin jo Sarin blogissa ihastelemassa lähettämiäsi settejä, aivan ihanat! Ja voi kuinka kauniin vaihdon olet itse saanut!

Lillie kirjoitti...

Lovely exchange and hoped you had a wonderful weekend.

Minna kirjoitti...

Kiitos vielä tätäkin kautta ihasta rasiasta, vielä en tidä mitä siellä säilyttäsin, mutta eiköhön sinne jokin "salainen" suklaapatukka eksy;D

Lennu kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt ja saanut! Nuo Ikean rasiat on kyllä tosi hyviä :)