maanantai 14. syyskuuta 2009

Yleistä marmatusta...Complaining, complaining...

Siis, jos innokas ristipistoilija yhtäkkiä joutuu tilanteeseen ettei voi ostaa yhtään mallia, lehteä, lankaa tai kangasta kunnes budjetti on saatu kuntoon, mitä siitä seuraa? Katastroofi. Toisaalta pistelijän puoliso on sitä mieltä että ostotauko ei haittaa mitään. Arghh... muistan kehuneeni puolisoa jossain vaiheessa, peruutan moisen väitteen ymmärtäväisestä puolisosta.


Mikäkö on syynä. Armas verottaja!!!! Muisti mokoma yritystä 2600 euron lisäverolla vuoden 2007 tuloista ja pelkäämpä pahoin että viime vuodelta tulee todennäköisesti myös! Kääk! Olen kirjoittanut laskuja muutaman päivän, kummasti parani työmotivaatio ja bloggaaminen työaikana ei olekaan niin addiktoivaa kuin olen kuvitellut!


Onneksi minulla on vielä MUUTAMA malli, lehti, kangasta ja lankaakin jemmassa pahan päivän varalle.:)
***
If a enthusiastic stitcher is enable to buy designs, magazines, fabrics and threads for a while, because of a bad economic situation, what happens? It´s a disaster! DH thinks that a little break doesn´t matter. I do remember praising him for beeing such an understanding stitchers husband. I take all that back!!!


And what is the reason for a sudden economical catastrophe. Well, the tax authorities, of course! We have to pay 2600 € and that is of 2007 income. I´m afraid that there is more to come of 2008 income! The past few days I have worked really hard writing and sending bills to our customers. My motivation to work increased remarkably and I have noticed that blogging isn´t so addictive any more.

Luckily I have SOME designs, magazines, fabrics and thread in stock.:)
***
Kaunis kiitos kun kävit taas! Tuttuja Pistoja palailee taas kun on jotain kädentaitoja näytettävänä. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
***
Thank you so much for stopping by! Familiar Stitches is back when I have some handicraft to show. Have a lovely end of the week!

12 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Voi kurja mikä summa! Tuntuu hurjilta nuo verotukset...
Voimia!

Tuula kirjoitti...

Kiitos Ninnu!

Mia kirjoitti...

*halaa ja rutistaa* *ja toivoo verottajan....* ;)

Hei, muistathan verkoston ympärilläsi (vaikka muutaman sadankin kilometrin päässä) - jos jotain pääsee loppumaan, niin voi aina kysäistä, josko olis "metri DMC:n xyz lankaa" tai "oisko kellään jämäpalaa eveä korttiin" tms. Varmasti löytyy apua, niin läheltä kuin täältä etelästäkin :D

Hyviä laskunkirjoitushetkiä ;)

Mari kirjoitti...

No voihan *rumasana*! :(

Mutta minä ainakin ajattelen kaikkia kivoja käsityöjuttuja hamstratessani, että sitten jos joskus tulee vähän huonompi aika, niin ei ainakaan käsityöharrastus keskeydy materiaalipulaan. :D Meillä on eletty tässä nyt jonkin aikaa vähän sitä heikompaa taloudellista aikaa, mutta lankaa ja malleja ja kaikkea on kyllä riittänyt, että ei ole pakko ollut ostaa siksi, ettei olisi ollut mitään tekemistä. ;)

Koittakaahan selvitä verottajan kynsistä, ja sitten kun selviätte, niin voit palkita itsesi jollain ihanalla ristipistomallilla vaikkapa. :)

sari.i. kirjoitti...

Hurja summa, huh huh! Tsemppiä laskutukseen!!!

Tiina kirjoitti...

Voi ei, tuo verottaja on todella ikävä kaveri. Eivät yhtään ajattele miten käsitöiden käy kun läimäsevät jälkiveroja... Todella ikäviä kavereita.

Onneksi olet tosiaan jemmannut laatikoihin yhtä jos toista pahan päivän varalle.

Mari kirjoitti...

Tsemppiä! Verottaja osaa kyllä nuo ikävät hommat :(

Aija kirjoitti...

Hups, tuohon summaan saat varmaan kirjoittaa muutaman laskun ;-) Onneksi olet varautunut "laihojen päivien" varalle ja kerännyt varmuusvarastoja :-D

Sari kirjoitti...

Voi kurjuus, nuo verotusasiat ovat aina niin yllättäviä. Tsemppiä ja onneksi on tosiaan sitä varastoa...

Teija kirjoitti...

Mätkyjuttu on tosi ikävä. Sinut kyllä tuntien käsityövarastosi ei aivan hetkessä lopu (mallit ei ikinä).

Lennu kirjoitti...

Ääk sentään ja tsemppiä, onneksi on varastoa :)

MysteryKnitter kirjoitti...

:( Ikävä juttu. Jaksuja! Mutta muista, pisto kerrallaan. Kyllä ne laskutkin varmasti hoituvat.