maanantai 19. lokakuuta 2009

Lisää synttäreitä...More Birthdays...

Viime viikolla vietti syntymäpäivää myös Tilda-ystävä, Marielisa . Neulavihko on käsityö-ihmiselle tärkeä kapine ja niinpä pistelin hänelle sellaisen. Kangas on 18 ct aida ja lanka Atalien kaunis Fraise. M-kirjain on Valerie Lejeunin kirjasta Répertoire des Alphabets ja vihkon takakannen kuvio on slaavilainen. Tätä oli tosi kiva tehdä hyvälle ystävälle ja kokonaisuutenakin tämä synttäriswappi on ollut aivan mahtava! Toki lahjoja on aivan ihana saada mutta vielä mukavampaa on ollut suunnitella lahjoja muille.

Ihanaa olla pistelyjen suhteen aikataulussa. OUPSin minivaihto on hyvällä mallilla suunniteltu ja kangas ja langat valittu. Tänään pitäisi tulla postissa seuraava RR, joten sitäkin on toista kuukautta aikaa pistellä. Ja vaikka ulkona ei vielä näyttäisikään joululta, niin kävin kuitenkin lauantaina hankkimassa OUPSin pikkujouluvaihtoon materiaalia. Kyllä, aivan oikein luettu! Pikkujouluvaihtoon tarvitsen muutakin kuin kangasta ja lankaa!
***
Also an other Tilda-friend, Marielisa, had her birthday last week. A needlebook is a necessity for everyone who has some kind of handicraft as a hobby, so I decided to stitch her one. The fabric is 18 ct aida and the thread ever so beautiful Fraise by Atalie. The letter M is from the book Répertoire des Alphabets by Valerie Lejeune and the design on the backcover is slavian. It was really fun to make this for such a good friend. The whole birthdayswap has been really great and I have enjoyed every moment! As fun as it is to get presents, it is even more fun to make presents for others.

I am on schedule with my stitching and that feels really good! The design, fabric and thread is chosen for the miniature-exchange, I hopefully receive the next RR in the mail today and even though it doesn´t look like Christmas outdoors, I bought some material for the Christmas exchange on Saturday. Yes, you read it quite correctly! I need more than fabric and thread to finish the Christmas exchange!


Kiitos taas kun kävit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen. Tuttuja Pistoja palailee taas loppuviikosta ja silloin on tiedossa neuleita. Ihanaa viikkoa kaikille!

***

Thanks for stopping by, you are so welcome to come for a visit again. Familiar Stitches is back in the end of the week with some knitting. Have a wonderful week!

3 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Kiitos Tuula tuosta kauniista neulavihkosta :)
Toki koko paketti oli kyllä ihana...!

Voi kun tämä on ollut kokonaisuudessaan aivan ihana vaihto, sekä antaa että saada kaikkea kivaa!!

Pian taas nähdään!

Lennu kirjoitti...

Ihania pistelyitä kaikki täällä taas, olet ollut ahkera pistelijä! Eikös olekin ihana olla aikataulussa pistelyiden kanssa, kun se harvinaisuus joskus pääsee tapahtumaan :D

Ninnu kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs neulavihko.