perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pisteltyjä lahjoja ja muutakin...Stitched gifts and something else...

Taas viivästyi tämä blogin päivitys, sattuneista syistä. Pistelyintoa on kuitenkin ollut ja matkalle on lähtenyt sekä hys-hys juttuja että ihan julkaistavia. Tässä pieni pala Marjan PP:stä. Marjalla oli lähtökohtana kaunis köynös ja sen jatkoksi on sitten saannut pistellä kukkia, hyönteisiä jne. Kuitenkin sellaisia pieniä juttuja ja sellaisia jotka sopivat kokonaisuuteen. Minä pistelin näitä pieniä kukkia muutaman. Kukka on Jardin Privén Ronde de Fleurs-mallista.
***
Sorry about the delay. I have stitched but not had any time to update and show you some pics. Anyway, last week I sent Marja´s RR to the next stitcher. Marja stitched a creeper and we who participate are supposed to stitch something that matches with it. Flowers, insects etc. I choose to stitch a few of these tiny flowers. The design is Ronde de Fleurs by Jardin Privé.

/>

Ystäväni Minna, jolla ei vielä ole omaa blogia, täytti vuosia. Hänelle pistelin tämän mini-kokoisen biscornun ja hän sai myös nämä kirjontasakset. Malli on vaihteeksi slaavilainen ja lanka Atalién Fraise. Minna on viehtynyt kaikkeen mikä liittyy keskiaikaan ja saksien malli sopi mielestäni siksi kuin nakutettu! Vielä kerran onnea, Minna!

***

A good friend of mine, Minna, had her birthday last month. I stitched this tiny biscornu for her and gave her the scissors aswell. The design is slavian and the thread Fraise by Atalié. Minna loves everything medieval and I think that these scissors suites her perfectly.
***

Näiden pistelyjen lisäksi on valmistunut pari hys-hys juttua, niistä sitten myöhemmin enemmän. Tällä hetkellä minua työllistävät muutaman päivän myöhässä oleva RR ( anteeksi, Minna!) sekä yksi synttäriprojekti. OUPS´in kylä RR:n viimeinenkin on jo minulla ja siihen on malli ja langat katsottuna. Eli ei ainakaan tekemisen puute häiritse!

***

Beside these I have stitched some secret stuff, more about them later on. At this moment I am working on a RR, which is a few days delayed ( Sorry, Minna!) and on a birthday project. I got the last part in our Village RR this week and it was quite easy to choose the design and the threads, the moment I saw it.


Viikonlopuksi lähdemme mökille ja toivon totisesti että meillä olisi siellä jo vettä! Siivoamista olisi tiedossa ja pistelyä myös. Ilma on aivan järkyttävän kylmä, aamulla + 6 astetta, sataa ja tuulee niin että ikkunat vinkuu.
Ensi viikolla Tutuissa Pistoissa kuvia ainakin syntymäpäivälahjasta ja kesäisestä Lapista. Kiitos taas kun pistäydyit, ihanaa viikonloppua!
***
We are spending the weekend at our cottage and I really hope that we have water this time. I have planned to make some cleaning and of course, I have my stitching with me. The weather is terribly cold. This morning the thermometer showed + 6 and it is raining and blowing.
Next week some pics from Lapland and a birthdaypresent. Thanks again for stopping by, have a lovely weekend!

5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihania kukkia, ja suloinen biscornu!

Mukavaa mökkiviikonloppua! Minullakin on sellainen edessä, toivottavasti pääsee edes vähän pistelemään.

vattumato kirjoitti...

Vähänkö nää kiertävät on jänskiä! Ihania pikku kukkia=o) Kivan saksikoristeen olet tehnyt! Minäkin sain juuri tunti sitten valmiiksi Oupsin kesävaihdon saksikoristeen. Siitä kuvia sitten joskus. Vielä kun keksisi ne kirjainten lahjat...

marjoriitta kirjoitti...

Mukavia mökkihetkiä teille kummallekin. Olipa mukava kuulla Sinusta.

Minna kirjoitti...

Ihania pistelyitä! Ei mitään hätää sen RR:n suhteen; postitat sitten kun ehdit :)

Pike kirjoitti...

Kiitos Tuula! Ihana kirjanen ja kaunis pistely. Kukkakangas on ihana ja langat yli-ihania!!! Suklaa odottaa vain sopivaa hetkeä :)