torstai 3. marraskuuta 2011

Hauskanpitoa, lahjoja ja lahjoja...

Taidan olla viimeisimpiä, joka päivittää blogia ristipistoviikonlopun jälkeen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö olisi ollut hauskaa ja etteikö olisi ollut ihana tavata taas hyviä ystäviä hyvän harrastuksen, nauruterapian ja hyvän ruuan merkeissä. Osallistuin siis kolmanteen Violariumin ristipistoviikonloppuun joka tällä kertaa järjestettiin Tyrnävällä. Paikan päällä meitä oli 17 naista joilla kaikilla intohimona pistelyt, kankaat, langat ja mallit. Vaikka kartutin jo edellisenä viikonloppuna varastojani käsityömessuilla ihan kiitettävästi, pakko myöntää että mukaan tarttui myös saalista tälläkin kertaa.

Itse en oikeastaan pistellyt tällä kertaa vaan tein huiman harppauksen jo tuhoon tuomituksi UFOksi kuvittelemaani hardangerliinaa. Laitan kuvaa joskus myöhemmin. Olin itseasiassa tosi tyytyväinen että sain kaikki laajat "reikä"-alueet huoliteltua, jotka mielestäni ovat se kaikkein tylsin vaihe hardangerissa. Samalla kuitenkin juuri se mielenkiintoisin, koska koko ajan on se pelko takana että leikkaanko väärän langan. Jännitystä täytyy elämässä olla, muodossa jos toisessa.
Nämä ovat Violariumin tervetuliaspaketin sisältöä, eli ihania kankaita, kaunis rasia vaikka suklaata varten sekä Tralalaan malli, jonka saimme vapaasti valita mieltymyksemme mukaan. Kuvasta puuttuu vielä pakkaus DMC:n lankapuolia. Lämmin kiitos Lennu, että järjestit meille taas tämän. Lähden takuulla uudestaan, jos se vain suinkin on mahdollista.

Sitten kuvakavalkaadia satunnaisessa järjestyksessä tehdyistä ja saaduista käsitöistä. Lämmin kiitos ystävilleni! Olette parhaita!


Olen virkannut ontelokuteesta sisustuskoreja kylpyhuoneeseen. Valmistuvat nopeasti ja saan järjestykseen purkit ja purnukat. Ontelokudetta virkataan n:ro 8 koukulla joten vähän paksummalla kuin mihin olen tottunut.


Ystäväni, joka on monella tavalla lahjakas käsityön tekijä toi taannoin tuliaisina keramiikkatöitä. Eikö olekin aivan ihania!

Tämän ystävän tekemät muffinssit eivät ainakaan lihota! !


Nämä sukat taas oli kutonut minulle ystäväni Minna! Ne istuvat kuin valetut ja lämmittävät sydäntä jalkojen lisäksi!


Tämän kauniin taulun sain syntymäpäivänäni ystävältäni Teijalta. Valitettavasti kuva ei tee sille oikeutta, luonnossa se on vielä kauniimpi. Teija tunnetusti tietää että pidän kirjaimista, joten taulun aihe sopii kyllä minulle kuin nakutettu.

Toinen intohimoni on sakset ja senhän ystäväni Marjo-Riitta hyvin tietää. Syntymäpäivänäni hän yllätti minut tällä aivan ihanalla pussukalla. Pistely on todella kauniisti toteutettu Floballe yhden yli.Nämä pistelyt taas ovat ystäväni Katariinan käsialaa. Sininen on aina yhtä ihana väri ja koska myös lukeminen on yksi lempiharrastuksistani, pääsee tämänkin lahja hyötykäyttöön. Söpöjä, eikö totta!


Lämmin kiitos kaikille ihanista lahjoista! Itsetehdyt kun ovat niitä parhaita, koska niissä on ystävän sydänkin mukana!


Itsekin olen ollut ompelukoneen ääressä, sekä myös pistellyt. Tässä Marjo-Riittalle tekemäni sisustustyyny. Tätä oli taas tosi kiva pistellä ja ompelukonekin oli yhteistyöhaluinen. Pistelty osuus on pieni osa lempisuunnittelijani à mon ami Pierre`n Victoria´s Quaker-mallista. Olisi ihana pistellä joskus koko malli, kun vain olisi sitä aikaa vähän enemmän...


Keskeneräisiäkin töitä on liuta. On laukkua, pussukkaa ja sukkia sekä hys-hys työkin vielä tälle syksylle. Näistä lisää myöhemmin. Oli tosi ihanaa kun pistäydyit lukemaan kuulumisiani. Tuttuja Pistoja taas lisää seuraavalla kerralla, halauksin!


1 kommentti:

Sari kirjoitti...

On niin kiva lueskella noita viikonloppuraportteja!

Ihania lahjoja olet saanut. Ja tuo tekemäsi tyyny on ihastuttava.