tiistai 22. marraskuuta 2011

Jouluaskartelua ja pussukoita...

Taisin mainita jossakin vaiheessa että Tilda-kerhomme askartelu on laajentunut kattamaan muutakin kuin Tildaa. Viime kerralla yhteisprojektina olivat käpytyöt. Itse tein käpykranssin ja maalasin sen sitten kotona vannehopealla. Rakastan joulua yli kaiken ja viime aikoina olen alkanut löytämään muitakin värejä jouluun kuin ne perinteiset punainen, valkoinen ja vihreä. Hopea ja luonnonvalkoinen ovat tosi kaunis yhdistelmä. Voi olla, että tuunaan tätä vielä pitsillä. Vielä en ole ihan varma. Loputkin virkkuu-koukkuni saivat pussukan, punasävyisenä tällä kertaa. Tikkaukset tein mökillä, koska uuteen koneeseeni en ole vielä hankkinut yläsyöttäjää ja tämän päiväisen puhelinsoiton perusteella en ihan heti taida hankkiakaan. Berninan yläsyöttäjä maksaa pikkuista vaille sata euroa! Totesin että tulen toistaiseksi toimeen vanhan koneeni yläsyöttäjällä!

Pussukka ulkoa...

...ja sisältä...

Sekä vielä lähikuvaa kiinnityksestä.

Uuteen projektiin on kankaat hankittuna ja leikattuna.

Erityisen ihastunut olen päällimmäiseen pikkukukkaiseen kankaaseen. Näistäkin tulee varmaankin jonkinlainen pussukka.


Kaunis kiitos kommenteista. Niitä on aina niin kiva lukea. Nyt sitten kipin kapin Tiimariin ostamaan korttitarpeita lauantain korttipajaa varten. Hyvä ystävä on lupautunut lainamaan stanssejaan. Seuraavalla kerralla Tutuissa Pistoissa mahdollisesti kortteja. Sitä odotellessa, halauksin!

5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Virkkuukoukkujen pussukka on kiva! Pienkukalliset kankaat ovat myös minun mieleeni.

Merja kirjoitti...

Ihana kranssi!!harmittaa,etten taaskaan päässyt mukaan.Tuo virkkuukoukkupussi on mahtava,taidan kopsata idean.koukut kun ei oikeen pärjää samassa puikkojen kanssa.
korttikuvia odotellessa...
hyvää joulunodotusta!

kissankello kirjoitti...

käpykranssi on hieno. Itse pidä kävyistä joka talvi entistä enemmän. yritin jopa tänä vuonna posliinimaalauksessa saada kävynkuvia purnukan reunaan, mutta hankalaa oli, miltei yhtävaikea kuin ruusun maalaaminen:)
virkkuukoukkujen pussukka on kätevän näköinen:)

Mari kirjoitti...

Kranssistasi tuli ihana!

Täällä pieni käpykuusi odottaa vielä mahdollista maalikerrosta ylleen sekä kaveria vierelleen. ;)

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ihania käsitöitä taas sun blogissa näytillä. :)