lauantai 26. marraskuuta 2011

Ompelijan puolisolta tällä kertaa...

Olen kaikessa käsityösälän säilyttämisessä vähän niin kuin fanaatikko. Täytyisi olla pussukka tai teline tai jokin säilytysjärjestelmä ihan kaikelle. Tällä kertaa hermostuin levällään oleville lankarullille ja ompelijan puoliso keksi ratkaisun. Tadaa! Tässä se on! Rungon 6x6mm neliötankoa ja rullapidikkeet 0,5 mm pyörötankoa hitsataan kasaan. Tuki varmistetaan ketjulla ja sitten vähän maalia pintaan. Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen johtuen tosi pimeästä päivästä ja luonnonvalon olemattomuudesta mutta livenä tämä on todella käytännöllinen. Paikka löytyy 25:lle lankarullalle eikä niitä enää tarvitse etsiä mistä sattuu.

Ja nyt kasaamaan koriin korttiaskartelutarvikkeita. On kiva päivä tiedossa vaikka väsyttää aivan armottomasti. Viime yö meni myrskyä ja sadetta kuunnellessa ja unet jäi aika vähiin. Jossakin vaiheessa luulin jo että katto lentää huitsin Nevadaan, kun nurkat alkoivat uhkaavasti natista. No, talo on kuitenkin nyt päivän valjetessa ihan ehjä ja tuulikin alkaa vähitellen laantua.


Kaunis kiitos kun kävit, olet lämpimästi tervetullut uudelleen! Tutuilla pistoilla alkanee taas hys-hys-aika kun joulu lähestyy, mutta eiköhän jotain pientä vilautettavaa kuitenkin löydy. Käy katsomassa! Seuraavaan kertaan, halauksin!

4 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Hyvä idea!

Sarjatuotantoa odotellen... :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla ihana mies, kun tuollaisia apuvälineitä sulle kehittelee ja tekee :D

Muuten hyvää joulun odotusta teille molemmille ja tavataanko me vielä tänä vuonna?

tiina

Sulotar kirjoitti...

Vau... olet tehnyt vaikka ja mitä kivaa. Minulla on ollu nyt pieni tauko täällä, enkä ole ehtinyt paljoa koneella olemaan. Kiirettä kun on pitänyt... Mukavaa joulun odotusta :o)

TööT kirjoitti...

Kyllä on kätevän näköinen vehje. Ikävä kyllä jäi hitsausopit vähemmälle.