perjantai 9. joulukuuta 2011

Tilpehöörihylly...

Esitellään nyt näitä pistelijän puolison aikaansaannoksia kun ei ole omia, mitä näyttää. Tai olisi mutta kun ei voi... Tilpehöörihylly mökille. Tässä voi kuten kuvasta näkyy säilyttää pisteltyjä juttuja.Verkkopohjan ansiosta siro ja kevyt. Tykkään!!!

Itsenäisyyspäivän viikonlopun vietimme mökillä, jossa ensialkuun lumitilanne aivan surkea. Onneksi viikonloppuna alkoi satamaan sitten ihan oikeasti ja nyt siellä on jo 30 sm ihanaa, valkoista pumpulia! Joulumielikin tuli esille, jota ei todellakaan ole ollut kun on ollut niin mustaa ja märkää.

Kiitokset taas kommenteistanne, ihanaa että olette olemassa! Tiina, varmaankin näemme vielä tänä vuonna. Toivon mukaan joulun ja uudenvuoden välisen viikon olemme lomalla, mutta ollaan vielä paremmin yhteyksissä. Tuttuja Pistoja vilauttelee ensi kerralla ompeluksia. Siihen saakka, halauksin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollaanpas yhteyksissä :)

tiina

Lennu kirjoitti...

Kiva hylly! Lankarullatelinekin on tosi hieno ja varmasti pysyy langat järjestyksessä :)

Aija kirjoitti...

Kyllä tuohon kelpaa tilpehöörit laittaa näytille, tosi hieno. Tuollainen lankarullateline kelpais mullekin, niitä on tylsä aina kaivaa ja etsiä ompelulaatikon pohjalta. Voisiko miehesi ryhtyä tuottamaan lankarullatelineitä liukuhihnalta tarvitseville? ;-)

Iloista joulunalusaikaa!

Ninnu kirjoitti...

Hyllykkö näyttää kivalta!