torstai 24. tammikuuta 2013

Lahjoja ja lahjoja...


Kiitokset edellisen postauksen kommenteille. Jälkikäteen ajateltuna todella säikäyttävä kokemus, mutta nyt ollaan onneksi kaikin puolin kunnossa. Huomenna lentokone starttaa kohti Kanariansaaria mutta vielä on aikaa tehdä yksi päivitys. Joulu- ja myöhästyneistä synttärilahjoista tällä kertaa. Ihanat ystäväni Teija ja Marjo-Riitta muistivat minua neulotuilla lahjoilla.
 
Röyhelöhuivi on Teijan käsialaa. Ihan minun värinen ja näköinen. Kaunis kiitos Teija tästä, aivan ihana! Teijalta näitä syntyy muuten liukuhihnalta.
Marjo-Riitta neuloi minulle tiskirätin. Ihana joulunpunainen ja todella kaunista neulosta. Enhän minä tietenkään raski tätä tiskirättinä käyttää, pois se minusta, mutta kaunis kiitos kuitenkin.

Teijalle neuloin synttärilahjaksi rinsessa-kämmekkäät. Lanka on Alpakkaa ja väri totta kai sininen. Anteeksiantamattoman myöhässä, mutta nyt saan kuitenkin jotakin tehtyäkin kun silmälasit pelittää!

Seuraavat kaksi viikkoa pistelen ja neulon sitten etelän auringossa sangriaa siemaillen. Edellisestä lomasta onkin jo kaksi vuotta, joten on se jo aikakin. Seuraavan kerran toivottavasti lomatunnelmia ja viimeisteltyjä UFOja sekä ystävänpäivä-asiaa. Siihen kertaan halauksin!

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kiva kuulla, että kaikki on ok. =) Oih ja kanarialle! Viehän terkkuja, me mennään sit toukokuussa. =)

Ritva kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa teille!

Merja kirjoitti...

Hei Tuula ja hyvää alkanutta vuotta!Hyvä,että olet kunnossa,toivottelen ihanaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja neuleita! Ihanaa lomaa, nauttikaa :)

Lennu

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihanaa lomaa teille. Nauttikaa auringosta, lämmöstä ja toisistanne! Ja kun kotiudutte sieltä, niin suunnakaapa autonne keula tänne meillekin päin :)

tiina