keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Neulottua...

Nykyisin olen pääsääntöisesti neulonut. Ristipistot ovat jostakin syystä olleet taka-alalla jo jonkin aikaa. Olisiko jonkinlaista väsymystä ilmassa kenties, en tiedä. ( Anteeksi pistelevät ystäväni, en ole hylkäämässä ihanaa seuraanne. ) Kuvissa hieman satoa. Puikoilla on lisäksi vielä ensimmäiset kärjestä aloitetut sukat sekä muutama huivi.. Kummipojalle lapaset. Valmistuivat loman aikana tammi-helmikuun vaihteessa. Ihan perusNallea, peruslapaset kiilapeukalolla.

Rannekkeet itselleni. Dropsin Alpaca joka on siis ihan huippulanka. Ihana neuloa mutta ei mustissa vetimissä, ainakaan tämä luonnonvalkoinen. Teippiharjalla saa käydä läpi kyllä koko vaatekerran näitä kun on tehnyt jonkun aikaa.

Kahdelle ihanalle ystävälle kämmekkäät tooooosi myöhästyneenä synttärilahjana. Ovat mallia Rinsessa Ulla nettilehdestä ja myös tuota ihqu lankaa eli Dropsin Alpacaa.


Kaunis kiitos kommenteista. Ne lämmittivät sydäntäni ja oli tosi ihana palata blogimaailmaan tuollaisten kommenttien saattelemana. Lisää tuttuja pistoja toivottavasti pian. Halauksin.

1 kommentti:

Marielisa kirjoitti...

Iso kiitos vielä kerran noista ihanan lämmittävistä kämmekkäistä <3
Ovat muuten omani käyneet Espanjassakin ja saivat osakseen paljon ihailuja! ;))