tiistai 5. huhtikuuta 2011

Talven selkä taitettu...

Voi kai sen niinkin ilmaista, kun lämpömittari näyttää peräti viittä plusastetta ja lumen sulamisen melkein kuulee.Ulkona ihana auringonpaiste joka tosin paljastaa kaikki pölypallot, jotka meidän lattioilla asustaa. Tämä emäntä joutuu kyllä pitämään suursiivouksen ennen torstain käsityötapaamista! Puoliso on tosin aina ollut sitä mieltä että siivota kannattaa vasta tapaamisen jälkeen. "Niitä langanpätkiä löytyy kuitenkin joka nurkasta!" "Rakkaani, on olemassa Roskis-Ritvan lankaroskis." "Hmmmm!!!" Talvi oli todella raskas enkä jaksanut paljon blogia päivitellä. Olen kyllä tehnyt jonkin verran käsitöitä, niistä kuvia kunhan saan koneelle ladattua. Leikkauksen jälkeinen toipuminen ei edennyt suunnitellusti ja veriarvoissa ilmeni jonkinlaista häikkää. Jouduin käymään ohutneulabiopsiassa ja nyt odottelen jännittyneenä vastauksia. Olen lohduttautunut sillä, että jos minulla olisi jotain pahanlaatuista, vastausten kanssa ei olisi viivytelty. Tämä on vain niin raastavaa tämä odottaminen. Pinnani kun tunnetusti ei ole kuminauhamallia! Kiitos kaikille rakkaille ystäville jotka ovat tukeneet minua viime talven aikana. Ellei minulla olisi teitä, olisin varmaan hukassa! Käsityörintamalla olen tehnyt varovaisen uuden aluevaltauksen. Minulla on anopilta saatu vanha perintörukki ja kunhan puolisoni saa sen korjattua, ajattelin kokeilla kehräämistä. Värttinällä olen jo varovaisia kokeiluja tehnytkin. Jälki ei ole kummoista mutta tämäkin harrastus on sellainen että se vain vie mukanaan. Toukokuussa osallistun Pohjois-Suomen Neuleretriittiin ja siellä kehruupajaan. Toivon mukaan olen sitten jo viisaampi. Itse asiassa minulle on siunaantunut kaksi (!) rukkia. Toinen on asunut meillä jo toistakymmentä vuotta ja on liki sata vuotta vanha isomummoni perinnerukki, tuntee nimen Matilda eli Tilda. Toinen on sitten tämä anopilta kerjätty, joka on alkujaan puolisoni mummon. Hän on Linnea. Laitan kuvia molemmista vanhoista rouvista tuonnempana. Toivottavasti seuraava päivitys ei veny näin pitkään! Tsau!

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogimaailmaan! Oli kiva löytää täältä päivitys pitkästä aikaa.

Jaksamista odottamiseen, oma terveys on sen verran iso asia että varmasti moni muukin olisi samassa tilanteessa kärsimätön.

Toivotaan, että pääset pian rukin ääreen!

marjoriitta kirjoitti...

Ihana löytää tämä päivitys! Ei muuten kannata siivota, kuka nurkkia katsee, kun on ihanat ystävät ympärillä pistelyt käsissä ja selaamassa koukuttavia uusia malleja. Toivottavasti Tilda ja Linnea eivät viesinua kokonaan matkaansa, vaikka uusi tutkimusmatka on aina mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava.

Marielisa kirjoitti...

Ihanaa Tuula, kun olet kaikesta huolimatta nyt jaksanut päivittää blogiasi! <3

Tsemppiä odotteluun, ei ole osasi helppo nyt. Kevätaurinkoa päiviisi!

Toivottavasti nähdään taas pian <3

Aija kirjoitti...

Kiva, kun olet palannut langoille! Lämpöiset terkut Italian auringosta. :-)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice to have you back.