keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Sukkasillaan...

Minulla on jo pitkään ollut harkinnassa neuloa kärjestä aloitetut sukat. Kristel Nybergin ja Johanna Kosken kirjassa Punokset puikoille, joka minulla on ollut jo useamman vuoden, on siihen aivan mahtavat kuvalliset ohjeet. Tai oikeastaan kolmet erilaiset ohjeet, jos ollaan ihan tarkkoja. Nämä sukat on aloitettu lappualoituksena, jonka koin helpoimmaksi. Lanka on käsityökorissa hyvin marinoitunut Fabel, jota neuloin numero 2,75 KnitPro´illa. Kantapää on käänteinen ranskalainen ja näissä sukissa toimii tosi hyvin. Sukka istuu jalkaan kuin valettu. Tykkään sukista jotka ovat ihan ihonmyötäiset koska pidän villasukkaa ihan paljaassa jalassa. Ei mitään lupruja minulle, kiitos!

Puikoille pääsi heti uudet samanlaiset lankana tällä kertaa Tuulian käsinvärjätty sukkalanka. Aivan ihanaa neuloa, kuvia tulee heti kun on valmista. Huomenna onkin neuletapaaminen, joten siellä tikutan vimmatusti. Kiva kiva!

Vähitellen tuntuu siltä että alan saada lukijoitani takaisin pitkästä tauosta huolimatta. Suuri kiitos teille siitä, olette ihania. Viikonloppua vietetäänkin taas mökillä, joten ensi viikolla Tutut Pistot varmaankin käsitöiden lisäksi raportoi Ylläksen lumitilannetta. Huono vai erittäin huono! Arvioni olisi että uimapuku ja Levin uusi kylpylä voisi olla viikonlopun teemana. Halauksin!

1 kommentti:

marjoriitta kirjoitti...

Kivat sukat tuli. Olen samaa mieltä sukat eivät saa olla lepsuja vaan niiden on istuttava napakasti. Nähdään huomenna!